| Vyloucní hraci | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
[BS]desitka Admin
Poeet p?íspivku : 56 Age : 30 Registration date : 15. 08. 08
| Předmět: Vyloucní hraci Tue Sep 16, 2008 6:13 pm | |
| Chci oznamit ze sme vyloucili par hracu za nedodrzování pravidel
Revenger Tomes Misak Nate Ufounek | |
|
| |
Natik
Poeet p?íspivku : 16 Age : 30 Registration date : 01. 09. 08
| Předmět: Re: Vyloucní hraci Tue Sep 16, 2008 9:26 pm | |
| ahoj ... plne to chapu ... sam jsem sem sel ted abych rekl ze odchazim nechci BS delat spatne jmeno jne proto ze se ted posoutim do osobni valky s pejrou ... nevim co ma za problem ocividne mu lezu krkem ani nvm proc ... ani me nerekl ze to bere jako spam a ani nevarnoval hned mi dal mute a skatovi taky ... a chtel bych rict ze misak je v tom nevine spamovali jsme tam s skatem a misak nic nedelal nvm co maj za problem ... | |
|
| |
Sk_8_ak
Poeet p?íspivku : 16 Age : 29 Registration date : 16. 08. 08
| Předmět: Re: Vyloucní hraci Tue Sep 16, 2008 9:29 pm | |
| ja bych vam jen chtel oznamit ze na ex server uz chodit nebudu... mozna se tam jeste objevim ale urcite jen na chvili.. a je to kvuli pejrakovy | |
|
| |
kain
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 16. 08. 08
| Předmět: Re: Vyloucní hraci Tue Sep 16, 2008 9:45 pm | |
| No skejťáku nechoď, ale uvědom si, že kdyby jsi hrál a nedělal blbosti, tak si tě a ani nikoho jiného nikdo všímat nebude, nemůžu za to, že jsi ještě asi děcko, které místo pohodového hraní dělá při hře "kraviny" a neuvědomuje si, že vlastně kazí hru ostatním hráčům, kteří si přišli na servr normálně, třeba po práci zahrát. Možná někdy v budoucnu bude mít BS taky svůj servr a pochopí, jaká je starost udržet servr v chodu, aby si tam chodili lidi zahrát pro odreagování a ne tam přijít a ani si pořádně nezahrát. Nikdo BSka od nás ze servru nevyhazujeme, jen jsme poukázali na to co nám vadí.
dík za pozornost kain | |
|
| |
pejrak
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 17. 09. 08
| Předmět: Re: Vyloucní hraci Wed Sep 17, 2008 12:07 am | |
| - Natik napsal:
- ahoj ... plne to chapu ... sam jsem sem sel ted abych rekl ze odchazim nechci BS delat spatne jmeno jne proto ze se ted posoutim do osobni valky s pejrou ... nevim co ma za problem ocividne mu lezu krkem ani nvm proc ... ani me nerekl ze to bere jako spam a ani nevarnoval hned mi dal mute a skatovi taky ... a chtel bych rict ze misak je v tom nevine spamovali jsme tam s skatem a misak nic nedelal nvm co maj za problem ...
Ok milí Nate,tys měl dostat kick za to jak ses choval a sk8tak dostal mute od ANNi tak si to srovnej a pak něco piš.Jinak tu válku cos mi vyhlásil beru | |
|
| |
[BS]desitka Admin
Poeet p?íspivku : 56 Age : 30 Registration date : 15. 08. 08
| Předmět: Re: Vyloucní hraci Wed Sep 17, 2008 8:11 am | |
| mno lidi takze mam shrnuti jesli 1.skate uz nebude chodit na server tak je taky vyloucen s teamu 2.Pokud BS nebude dodrzovat pravidla ex at se jim to liby nebo ne budou z v nejlepsím pripade z bs vylouceni a vnejhorsim dostanou ban 3.Myslel sem si ze sme pohododvej klan ale jak vidim tžak sem se ve vas milil P.S jinka pejro jestli budes mit neco proti nekteremu hraci BS tak nevahej pouzit kick mutte a vnejhorsim ban jako normalnimu hraci . A jeste neco pro hrace BS neznamena ze kdyz jsem skamaradeni z ex tak ze nemuzete dostat ban atd | |
|
| |
Sk_8_ak
| Předmět: Re: Vyloucní hraci Wed Sep 17, 2008 2:47 pm | |
| jo kaine dobre ale rekni mi prosim co sem delal co kazilo hru jinym? nespamoval sem, nedelal sem bordel, byl sem ve specu a pouze sem kecal a zmenil sem si nick to je vse co sem delal ... ale kvuli tomu sem nemusel dostat mute... | |
|
| |
pejrak
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 17. 09. 08
| Předmět: Re: Vyloucní hraci Wed Sep 17, 2008 6:42 pm | |
| - Sk_8_ak napsal:
- jo kaine dobre ale rekni mi prosim co sem delal co kazilo hru jinym? nespamoval sem, nedelal sem bordel, byl sem ve specu a pouze sem kecal a zmenil sem si nick to je vse co sem delal ... ale kvuli tomu sem nemusel dostat mute...
Dala ti ho Anni a má moji plnou podporu,taky řekni co jsi napsal když ses znovu připojil.Cituji: já se vám tady na to vyseru a pak ses rychle odpojil,ale chápu že děcko jak ty se chová takhle.Myslím že o nic nepřijdem pokud nebudeš chodit,pokud budeš a budeš se chovat normálně tak jseš vítanej | |
|
| |
Sk_8_ak
| Předmět: Re: Vyloucní hraci Wed Sep 17, 2008 8:03 pm | |
| ok nebudu se s tebou hadat stejnak to nikam nevede s et stejne koncim tak naschle | |
|
| |
eX!BugsBunny!
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 17. 09. 08
| Předmět: Re: Vyloucní hraci Wed Sep 17, 2008 8:18 pm | |
| No ja vam do toho nechcu nijak zasahovat a jemi to uplne jedno ale Desitko neces jim dat ete jednu sanci?? teda aspon nekterym? kazdej muze mit blbej den. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vyloucní hraci | |
| |
|
| |
| Vyloucní hraci | |
|