bestsoldiers.tm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
bestsoldiers.tm

BS Team

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Omluvy na treningy

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
svacak

svacak

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 02. 09. 08

Omluvy na treningy Empty
PříspěvekPředmět: Omluvy na treningy   Omluvy na treningy EmptyWed Sep 10, 2008 4:21 pm

takže já se omlouvám,možná to ztihnu možná ne,tátovi má kvůli práci prijit nejakej chlap a oni is zaberou PC.takže nevím jestli to ztihnu.tak se kdyžtak předem omlouvám kluci bych byl rad kdybych to ztihnul.
Návrat nahoru Goto down
[BS]desitka
Admin
[BS]desitka

Poeet p?íspivku : 56
Registration date : 15. 08. 08

Omluvy na treningy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Omluvy na treningy   Omluvy na treningy EmptyWed Sep 10, 2008 5:05 pm

svacak napsal:
takže já se omlouvám,možná to ztihnu možná ne,tátovi má kvůli práci prijit nejakej chlap a oni is zaberou PC.takže nevím jestli to ztihnu.tak se kdyžtak předem omlouvám kluci bych byl rad kdybych to ztihnul.

ok mas to omluvený
Návrat nahoru Goto down
https://bestsoldiers.forumczech.com
Sk_8_ak

Sk_8_ak

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 16. 08. 08

Omluvy na treningy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Omluvy na treningy   Omluvy na treningy EmptyThu Sep 11, 2008 5:11 pm

ja bych se taky chtel omluvit ze sem neprisel byl sem totiz na fotbale a nedival sem se na cas fakt sry
Návrat nahoru Goto down
Natik

Natik

Registration date : 01. 09. 08

Omluvy na treningy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Omluvy na treningy   Omluvy na treningy EmptyThu Sep 11, 2008 6:59 pm

tak ja bych se timto rad omluvyl ze stredecnich treninku ... chodime s kamosem do posilky a jsme tam vetsinou od 4 tak do 6 takze to stihat nebudu a patek ... Laughing jak kdy Very Happy je to takove casove takticky umistene misto xD
Návrat nahoru Goto down
[BS]desitka
Admin
[BS]desitka

Omluvy na treningy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Omluvy na treningy   Omluvy na treningy EmptyFri Sep 12, 2008 7:58 am

OK nate mas to omluvený ale skus alespon ten patek kdyz nebudes nic mít

P.S. Já myslil ze umers scratch lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
[BS]desitka
Admin
[BS]desitka

Omluvy na treningy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Omluvy na treningy   Omluvy na treningy EmptyFri Sep 12, 2008 7:59 am

Skate omluveno
Návrat nahoru Goto down
svacak

svacak

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 02. 09. 08

Omluvy na treningy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Omluvy na treningy   Omluvy na treningy EmptyFri Sep 12, 2008 3:47 pm

caw hele kluci dneska jsem začal chodit na forbal a tedka prý je tréning pokaždé jinak ya zrovna dneska začíná od 16:30 takže to nestihnu sry.aspoň že jsem byl na tom středečním tréningu tak fakt sry
Návrat nahoru Goto down
Natik

Natik

Registration date : 01. 09. 08

Omluvy na treningy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Omluvy na treningy   Omluvy na treningy EmptySat Sep 13, 2008 1:02 pm

dneska pry ani nebyl Very Happy melo byt pry cw a ani to nakonecn pry nebylo Very Happy no ... desitko ... yes, sir. budu se snazit ;-) v 17:00 na et pro serveru Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Omluvy na treningy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Omluvy na treningy   Omluvy na treningy Empty

Návrat nahoru Goto down

Omluvy na treningy
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Servery na Treningy

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
bestsoldiers.tm :: Treningy-