bestsoldiers.tm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
bestsoldiers.tm

BS Team

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

prihlaska L3fTy

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
L3fTy

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 30. 08. 08

prihlaska L3fTy Empty
PříspěvekPředmět: prihlaska L3fTy   prihlaska L3fTy EmptySat Aug 30, 2008 8:32 pm

NICK:L3fTy
Věk:12 doufam ze neva
moje oblibena zbran :Tomik
moje oblibena mapa : je mi jedno kde hraju
duvod proc chci do vaseho klanu: Proste vas miluju hrajete dobre a tak dale a tak dale Smile
Bavi me svama hrat vzdy mi poradie atd ...
moje icq:213350677
dal nevim co by v prihlasce melo bejt
Doufam ze me vemete

Naposledy upravil L3fTy dne Sat Aug 30, 2008 9:51 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Markopolo

Markopolo

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 18. 08. 08

prihlaska L3fTy Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska L3fTy   prihlaska L3fTy EmptySat Aug 30, 2008 9:17 pm

Hele, vim ze hrajes casto, ale trozku upravi do ty prihlasky a musim nechat rozhodnout i jine hrace. Prokouknem si te a dej sem poradnou prihlasku. Exclamation Exclamation Exclamation Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.abt-teplice.estranky.cz
[BS]desitka
Admin
[BS]desitka

Poeet p?íspivku : 56
Registration date : 15. 08. 08

prihlaska L3fTy Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska L3fTy   prihlaska L3fTy EmptySun Aug 31, 2008 8:54 am

1. vcera si me nestval mal si nase barvy a nebyl si v teamu tak sem di dal kick a to nedelam casto .

2.neragujes na spravi co ti kdo pisa psal ti to i kain a ty si nereagoval

3. Za me tedy ne
Návrat nahoru Goto down
https://bestsoldiers.forumczech.com
Markopolo

Markopolo

prihlaska L3fTy Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska L3fTy   prihlaska L3fTy EmptySun Aug 31, 2008 9:04 am

Nauc se nejdriv hru treba jako kde je covert a jak se pisou spravi a delaj bindy pak to skus urcite to bude lepsi.
Návrat nahoru Goto down
Natik

Natik

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 01. 09. 08

prihlaska L3fTy Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska L3fTy   prihlaska L3fTy EmptyMon Sep 01, 2008 11:45 am

hele ... ja proti tobe vubec nic nemam hrajes dobre ... kdyz neco nevis zeptas se ... ja jsem nevidel ze by jsi delal problemy nebo nekoho provokoval ...... a vubec bych nehledel na to ze za neco neumis hrat ... team je od toho aby se doplnoval ja treba umim za enga ( a zbrusu nove tk za fielda xD) a treba za medica to vubec neumim ... ode mne by to bylo ANO !!!
Návrat nahoru Goto down
Natik

Natik

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 01. 09. 08

prihlaska L3fTy Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska L3fTy   prihlaska L3fTy EmptyMon Sep 01, 2008 11:45 am

Markopolo napsal:
Nauc se nejdriv hru treba jako kde je covert a jak se pisou spravi a delaj bindy pak to skus urcite to bude lepsi.

a bindy te treba naucim ... ;-) od toho bychom byli team abych te naucil co umim ;-) ...
Návrat nahoru Goto down
Markopolo

Markopolo

prihlaska L3fTy Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska L3fTy   prihlaska L3fTy EmptyMon Sep 01, 2008 1:38 pm

Hele ok zmenil si prihlasku za me je to taky ano a to ostatni te naucime. Tak zatim hraj a az se tu napise vic lidi tak se rozhodne.
Návrat nahoru Goto down
svacak

svacak

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 02. 09. 08

prihlaska L3fTy Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska L3fTy   prihlaska L3fTy EmptyThu Sep 04, 2008 2:01 pm

no ja rikam DOCASNE ne protože když haje za fielda tak jsem často zahlídl jeho artu na spawn,takže pokud tohle zlepší tak za mě spíše ANO protože sem ho asi viděl hrát 2x
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

prihlaska L3fTy Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska L3fTy   prihlaska L3fTy Empty

Návrat nahoru Goto down

prihlaska L3fTy
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prihlaska dobikk

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
bestsoldiers.tm :: Prihalsky-